Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

Не на агресията в училище

"НЕ! НА АГРЕСИЯТА В УЧИЛИЩЕ“ беше надсловът на спортно събитие, което на 12. 05. 2019 от СО – район „Люлин“ организира съвместно с Волейболен клуб „Люлин“ с ръководител Деян Нинов и с подкрепата на Българска федерация по волейбол. Над 200 деца, заедно със своите родители се обединиха с една обща цел и кауза – превенция на зачестилите прояви на насилие в училище, като взеха участие във волейболен турнир в двора на 90. СУ „Ген. Хосе де Сан Мартин“, в ж.к. „Люлин“ 2. Спортът като социален феномен, учи и възпитава у децата ни дисциплина, воля, толерантност и т.нар. феърплей. Подобен модел на поведение във всеки аспект от живота ни, е гарант за противопоставяне на всички форми на агресия, на които ставаме свидетели в 21-ви век – на улицата, в социалните мрежи, навсякъде, дори и в родното школо! Отборът по волейбол на 40 СУ спечели първо място!

Волейбол - безплатни занимания

    

Баскетбол

  

Футбол

Мини световно първенство по футбол `Grassroots`

На 01 юни, в Международния ден на детето, се проведоха финалните срещи от ' Grassroots''- минисветовно първенство по футбол 2014.
На церемонията по закриване на турнира организаторите отличиха всяко от над 400 деца /2 и 3 клас/ с купи, медали, тениски, футболни картички и топки. Наградите бяха връчени от заместник-министърът на външните работи Ангел Величков и г-н Михаил Касабов – вицепрезидент на футболния съюз.

Събитието уважиха много посланици и представители на посолства от Франция, Алжир, Аржентина, Чехия, Южна Корея, Палестина, Молдова, САЩ, Иран и Русия.

Организаторите изказват своята благодарност на всички включили се училища за професионалното отношение и участие.Ученически турнир по футбол "Олимпия"

Първо и трето място  

  

Художествена гимнастика

Турнир - Купа "Ритмика", 16.05.2014 г. Отбор на 40 СОУ: Йоана, Зори, Мария, Анелия.

 

Шахмат

Турнир "Златна пешка" - София 2017 г.На 13 турнир по шахмат за столичните училища „Златна пешка” 2017г. Отборът на 40 СОУ в състав: 1.Димитър Цветанов; 2.Мартин Стоянов; 3.Борислав Дочев; 4.Али Малкоданска завоюва престижното пето място, побеждавайки сребърните и бронзовите медалисти. Имайки най – трудния жребий една точка в „головата разлика” не им достигна за второто място.

Турнир "Златна пешка" - София 2015 г.

       

На 11-тия турнир по шахмат на столичните училища „Златна пешка 2015”, отборът на 40 СОУ в първа възрастова група (1-4) клас, завоюва престижното четвърто място. Отборът в състав 1. Лазар Белчев; 2. Александър Кавръков; 3. Александър Колев; 4. Али Малкоданска, тренират в шахклуба на училището под ръководството на шахмайстор инж. П. Василев.  

Таекуондо

Повече информация за клуба можете да намерите на адрес: http://mission-bg.com

Спортни танци - клуб "Проданс"

Сайт на клуба: www.prodance.bg
Календар на клуба за 2015 г. изтегли от тук

Дата и час
Powered by Joomla!®. Developed by: joomla 2.5 themes  Valid XHTML and CSS.


Contribute!
Books!
Shop!