Company Logo

slide 1 slide 2 slide 3

Актуално

Визита в Полша

Заключителната визита по проекта на 40-то СОУ „Waterways in Europe- opportunity or danger?” се проведе от 24.03. до 28.03.2014г. Шестима ученици и четирима преподаватели се срещнаха в град Тчев, Полша с партньорите от Белгия, Германия, Турция, Испания и Полша.

    


Визита в Турция

Учениците от 40-то СОУ „Луи Пастьор” Ваня Асенова, Десислава Ананиева, Моника Илиева, Магдалена Костадинова, Петър Станински и Валентин Иванов, заедно с трима преподаватели участваха в петата работна визита по проекта „Waterways in Europe - opportunity or danger?”, секторна програма „Коменски”. Работната среща се проведе в град Адана, Турция, от 24 до 28 февруари 2014 година. По време на гостуването се състоя екологична конференция. Всички участници работиха в международни групи по екологични проблеми, свързани с шест европейски реки. Всяка работна група изготви презентация, която беше представена публично в зала на общината на града. 

    


Състезание по Английски език

Асоциация GLOBALINPUT – LCCI IQ Reps за Словения и Балканите организира Второто Международно състезание по английски език HIPPO. Състезанието е предназначено за ученици на възраст от 10 до 19 години от училищата в Босна и Херцеговина, България, Хърватия, Македония, Черна гора, Сърбия и Словения. В предварителния кръг на състезанието, което се проведе на 15.03.2014 г., се включиха 15 ученици от 40 СОУ от ІV до VІІ клас. Финалният кръг за класиралите се ученици ще се проведе на 10.05.2014г. в Италия.   

Обучение:

 английски език;
  информационни технологии;
 web design;
  руски език;
  електронни уроци;
 Envision.

Извънкласни занимания:

  фолклорна група;
  народни танци;
  спортни танци;
  футбол;
  волейбол;
  таекуондо.

Facebook

 

 

 

Дата и часContribute!
Books!
Shop!

Powered by Joomla!®. Developed by: joomla 2.5 themes  Valid XHTML and CSS.